Restaurant Day Valmez za 5 dnů!

Festival jednodenních restaurací poprvé ve Valašském Meziříčí.

Představte své nejlepší recepty na Restaurant Day Valmez, který proběhne v sobotu  15. listopadu 2014 od 12 hodin v prostoru Polévkárny Jako doma.

Tato gurmánská akce probíhá ve světě již třetím rokem a nabízí možnost nabídnout své doma vytvořené pochoutky všem milovníkům jídla. Je to dobrovolná, komunitní, nezisková a spontánní akce, nemá žádného organizátora, jen šiřitele této myšlenky, kteří ostatním usnadňují a pomáhají se účastnit.

Při historicky prvním Restaurant Day ve Finsku v roce 2011 otevřelo naráz 40 jednodenních restaurací. Při posledním květnovém termínu 2014 už jich bylo přes 2700 v 35 zemích světa.

Jak se stát jednodenním restauratérem? 

1/ V sobotu 15. listopadu jednoduše vyrazíte s jídlem, které osobně připravíte, na místo – ve Valmezu máte možnost připojit se ke skupinkám v prostoru polévkárny Jako Doma (Křižkovského 116, Valašské Meziříčí).

2/ Můžete si vytvořit vlastní elektronickou pozvánku a umístit ji na facebookové stránky Restaurant Day Valmez: www.facebook.com/RestaurantDayValmez.

3/ Čím vtipnější a originálnější bude koncept vaší restaurace, tím více návštěvníků zaujme. Nepodceňujte prezentaci nabízených pokrmů a také prezentaci sebe sama jako restauratéra. Inspiraci najdete na oficiálním blogu Restaurant Day: blog.restaurantday.org

Ještě máte 5 dnů na přípravu, nebojte se připojit!

obr229