6. Mikulášení!

Mikulášské odpoledne plné skvělé jazzové muziky a nestárnoucích swingových melodií pod názvem „Mikulášení 2014“ chystá dechový orchestr Jazz ZUŠák na sobotu 6.prosince 2014. V kině Svět ve Valašském Meziříčí se od 17 hodin rozezní saxofony, trubky, klarinety i bicí a nabídnou posluchačům ty nejlepší evergreeny zlaté éry swingu. Hosty 6. ročníku Milukášení budou kopřivnický Big Band Pavla Písteckého a skupina Drumatix.

Již pošesté chystá dechový orchestr ZUŠ Alfréda Radoka Valašské Meziříčí JAZZ ZUŠák jazzové odpoledne pro nejširší veřejnost, ovšem poprvé to bude v Kině Svět ve Valašském Meziříčí. „Doposud jsme Mikulášení uváděli v Zubří, ale většina členů Jazz ZUŠáku, žáků ZUŠ Alfréda Radoka, pochází z Valašského Meziříčí, takže jsme se rozhodli uspořádat Mikulášení doma na pódiu Kina Svět,“ uvedl dirigent orchestru Jaromír Kužela. Mladý orchestr si pro své domovské město připravil skvělý program, kterým chce publikum potěšit a pobavit. Diváci uvidí na pódiu talentované sólisty, vynikající zpěvačku se swingovou duší Ivanu Kandráčovou a téměř čtyřicet mladých muzikantů, kteří zahrají slavné písně Leonarda Bernsteina, Quincy Jonese a dalších autorů.

Tradičně vystupují na Mikulášení hosté. Tentokrát jimi budou kopřivnická jazzová kapela Big Band Pavla Písteckého a soubor mladých hráčů na bicí nástroje a perkuse Drumatix za ZUŠ Alfréda Radoka.

Mikulášení 2014 proběhne v Kině Svět ve Valašském Meziříčí v sobotu 6.12.2014 od 17 hodin.

Vstup na akci je dobrovolný.

Mikulášení_2014